Kenniscentrum

Door haar wereldwijde netwerk beschikt Kantar TNS over unieke kennis en ervaring. Is uw interesse gewekt in een van onderstaande onderwerpen wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten of leg uw vraagstuk voor via het contactformulier.

Seminars en events

18-05-2017
Job van den Berg spreekt op 18 mei a.s. tijdens de NIMA B2B bijeenkomst over hoe In-the-moment meten het mogelijk maakt om de klantbeleving direct na de ervaring te meten.

23-03-2017
Judith ten Bokkel verzorgde de sessie 'Welke experience zoekt mijn connected consumer?' op 23 maart tijdens The Social Conference!

Alle seminars en events

Blogs van onze specialisten

21-04-2017
Wat betekent de groeiende connectiviteit voor de interactie die mensen hebben met merken? Kantar TNS deelde onlangs de resultaten van haar jaarlijkse, wereldwijde onderzoek Connected Life. Helder k...

20-04-2017
Groentenboer Arjo heeft een perfect geheugen voor zowel de productvoorkeuren van iedere klant als voor ieders persoonlijke situatie en hobbies. Met een warme interesse voor al zijn klanten. En alti...

Naar alle blogs

Whitepapers

07-04-2017
Komen vrouwen van Venus en mannen van Mars? Er bestaan zeker sekseverschillen en de rolverdeling tussen mannen en vrouwen verandert volop. Merken houden nog te weinig rekening met deze dynamiek!

Naar alle Whitepapers

Whitepaper: Shorter Smarter Surveys

Brand equity surveys, ooit lang en saai, nu in minder dan 10 minuten met een beter resultaat! Lees verder

Optimaliseer uw digitale campagne!

Lees hoe u uw digitale campagnes kunt verbeteren zonder uw strategie te veranderen. Lees verder

Speakerscorner

Zoekt u een spreker voor uw organisatie? Onze specialisten en bloggers hebben een goed verhaal. Lees verder

Video: ThinkTank

Slimme, future-minded mensen geven hun visie op thema’s in het hart van uw merk. Lees verder