Connected Life - De Connected Consumer heeft last van ons: let’s change now

Workshop | woensdag 1 februari  | Ronde 2 | 10.45 - 11.30 uur
 

Over de presentatie


Met alle kennis die we hebben, maken wij marketeers de Connected Consumer nog steeds niet gelukkig. Kantar TNS wil dit helpen veranderen.

Al vijf jaar voeren we Connected Life uit, de grootste studie naar de Connected Consumer wereldwijd. Connected Life laat zien hoe het digitale gedrag van de consument de wereld verandert.

Graag delen we de laatste insights met je op het gebied van mediaconsumptie, online en offline aankoopgedrag, online customer service, eCommerce, sociale netwerken en meer.


 

Over de sprekers


Bram van Schaik
Bram van Schaik is CEO Kantar Consumer Insights Netherlands. Met meer dan vijftien jaar ervaring in marktonderzoek, helpt Bram organisaties graag met het realiseren van hun marketingdoelstellingen. Bram is in het bijzonder geïnteresseerd in de impact van de digitale evolutie op onderzoek.
Meer over Bram van Schaik >>
 


Judith ten Bokkel
Judith ten Bokkel is gespecialiseerd in onderzoek naar digitale trends. Zij is een van de Nederlandse ambassadeurs van de Kantar TNS studie Connected Life, waarmee de marketeer inzicht krijgt in het Connected Consumer gedrag in 50 landen wereldwijd. Ze adviseert en helpt marketeers in de vertaalslag van marketing insights naar strategie op het gebied van online en integrated marketing.
Meer over Judith ten Bokkel >>

 

Meer over het MIE


Kijk voor meer informatie over het MIE en het volledige programma op www.mie.nl