Snoepjes met gras-smaak in de voetbalkantine: Behaviour Change met KNVB

Workshop | donderdag 2 februari | Ronde 3 | 12.00 - 12.45 uur
 

Over de presentatie


Gezonde snoepjes met gras-smaak! Oftewel… hoe verleid je kinderen en hun ouders tot een gezondere keuze in de voetbalkantine?

De kwalitatieve onderzoekers van Kantar TNS ontrafelden bewust en onbewust gedrag via observaties, lifelogging, scenario’s en andere kwalitatieve technieken, en hielpen de KNVB zo aan direct bruikbare aanbevelingen. Behaviour Change in de praktijk.


 

Over de sprekers


Peter Legters
Peter Legters is projectleider MVO bij de KNVB en verantwoordelijk voor de leefstijlprojecten van de grootste sportbond van Nederland. Zijn doel is de (voetbal)jeugd te stimuleren tot meer bewegen en gezonder eten. Dit betekent veel experimenteren in de praktijk, maar wel altijd met wetenschappelijke inzichten en klantinzichten als basis.
Yvonne Dorkhom 
Yvonne Dorkhom is Expert Consultant Qualitative bij Kantar TNS. Als geen ander weet ze met klantinzichten organisaties te inspireren en aan te zetten tot concrete actie. Yvonne heeft een passie voor retail en kwalitatief onderzoek. In 2014 was ze genomineerd voor de MOAward Bedrijfsonderzoeker van het jaar. Ze werkte toen nog voor haar vorige werkgever PLUS Retail.

 

Meer over het MIE


Kijk voor meer informatie over het MIE en het volledige programma op www.mie.nl