The Social Conference: Shedding the social tag

TSC-promo.png“Als social platforms zichzelf nieuws- en mediasites noemen, waar blijft dan het social aspect? is een van de vragen die deze dag centraal gesteld worden door dagvoorzitter van The Social Conference, Roos van Vugt. Met sessies, panels, battles en een spannende escape room belooft het een inspirerend event te worden.
The Social Conference is hét Nederlandse congres over social media strategie voor grotere organisaties. Gehouden op donderdag 23 maart 2017 in Amsterdam. En wij zijn erbij! Judith ten Bokkel, Client Consultant Digital, verzorgt de sessie Welke experience zoekt mijn connected consumer?
 
Social wordt steeds meer een belangrijk onderdeel van de customer experience. De connected consumer verwacht niet alleen op social een consistente ervaring, maar ook op andere online- en offline kanalen.Veel merken denken dat ze dit al goed doen, maar is dat wel zo? En wordt hierbij wel voldoende rekening gehouden met de grote internationale verschillen? Basis zijn de social highlights uit Connected Life.
 
Next steps
TSC17 gaat over the next social steps voor het bedrijfsleven; verdieping, interactieve social talks, succesvolle praktijkcases, een denktank en experts met scherpe inzichten.
 
Niet te missen
Als relatie van Kantar TNS kunt u nu met €50,- korting naar The Social Conference. Check snel de rest van de line up!