TNS Solutions

Elke organisatie streeft ernaar: groei en ontwikkeling. Om dat te bereiken moet u uw klanten blijven verleiden met aantrekkelijke producten en diensten. Iedere keer opnieuw. In een tijd waarin markten, (digitale) media en consumentengedrag alleen maar diverser en complexer worden.

 
Het realiseren van groeistrategie - TNS NIPO

Voorkomende groeistrategie├źn zijn: bestaande klanten verder ontwikkelen, nieuwe klanten aantrekken, nieuwe producten op de markt brengen of nieuwe markten ontwikkelen. 

TNS ontwikkelde gevalideerde instrumenten - TNS Solutions - die u helpen bij het realiseren van uw groeistrategie. Zo kunt u er zeker van zijn dat de strategie die u volgt ook daadwerkelijk groei brengt voor uw bedrijf. 

Matrix


Matrix biedt inzicht in uw marktkansenOrganisaties kunnen niet op elke kans die voorbij komt inspringen. Met Matrix brengen wij in kaart welke kansen succesvoller zijn dan anderen. Daarnaast ziet u ook welke productintroducties succesvol in de markt gezet kunnen worden zonder dat er kannibalisatie optreed.


 


Win marktaandeel met ConversionModelMarktaandeel winnen kan op verschillende manieren. U kunt nieuwe klanten proberen aan te trekken, relaties versterken met huidige klanten en hun uitgavenpatroon verhogen of een volledig nieuwe markt betreden. ConversionModel helpt door u inzicht te geven in het potentieel dat u mist.Connect
Optimaliseer uw touchpoints met ConnectConnect is een nieuwe tool touchpoint analysetool, die een 360 graden blik biedt op de prestaties van uw merk over al uw relevante touchpoints. Connect identificeert de meest effectieve touchpoints en helpt u uw mediabudget effici├źnter te besteden.
 Shopper Decisions


Beinvloed de patch to purchaseShopper Decisions biedt inzicht in het zoekgedrag en de aankoopbeslissing van shoppers in de winkel. Speciaal ontwikkeld met aan de hand van in-store onderzoek merchandising en communicatie in de winkel te verbeteren.
NeedScope
Bouw een onweerstaanbaar merk met NeedscopeOnweerstaanbare merken weten een krachtig verlangen bij consumenten op te wekken, hierdoor is concurreren met deze merken bijna ondoenlijk. Met NeedScope kunnen wij in kaart brengen op welke emotionele drivers uw merk zich moet richten om onweerstaanbaar te worden voor uw doelgroep. Hiermee heeft u de sleutel in handen tot een succesvolle merkstrategie.


TRI*M
Optimaliseer uw customer experience met TRI*MHet verbeteren van Customer Experience en versterken van Customer Loyalty kunnen sterke drivers zijn om groei te realiseren voor uw organisatie. Met TRI*M helpen wij u te begrijpen welke ervaringen het meeste effect hebben op uw klanten. Hiermee ontdekt u wat wel, en wat niet werkt om Customer Loyalty te vergroten.