Transactional TRI*M voor een optimale klantbeleving tijdens de klantreis

Direct contact over Transactional TRI*M?Aanhef:

Bel direct met:
Niels Berndsen
Practice Leader Customer Strategies
t +06-43067309

U wilt uw bedrijf laten groeien. Op de juiste momenten het verschil maken in contact met uw klanten. Dat vereist consistentie: hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers élke dag in contact met de klant een optimale beleving bieden? Bent u wel consequent in het waarmaken van uw klantbelofte? Transactional TRI*M meet de beleving van het contact met uw organisatie.


Transactional TRI*M meet de beleving van uw klanten

Transactional TRI*M brengt de beleving van uw klanten in kaart. Het laat zien hoe uw klanten het rechtstreekse contact met uw bedrijf ervaren. De gehele klantreis wordt hierin meegenomen. Dit wordt direct vertaald naar bruikbare inzichten voor uw beleids- en strategieafdeling.

Organisaties met veel klantcontact

Transactional TRI*M richt zich specifiek op bedrijven met veel klantcontact. De meerwaarde van het klantbelevingsprogramma zit in het dagelijks verwerken van de input hiervan. Zo komt u tot een verbetering van de relatie met uw klanten.

Real-time inzichten en praktische adviezen

U krijgt een modern en intuïtief systeem (uitnodigingen, vragenlijsten, dashboard et cetera). Dit levert real-time bruikbare inzichten op voor uw operationele, klantbeleving, marketing - en strategieafdeling. U krijgt een betrokken partner met ervaren consultants. Wij helpen u uw klantbeleving elke dag te optimaliseren door deze inzichten te vertalen naar op maat gemaakte, praktische adviezen en tips. 

Veel meer dan onderzoek – end-to-end begeleiding door ervaren consultants

Wij begeleiden uw bedrijf stap voor stap door het totale proces. Van de intake, het opstellen van de vragenlijst, het ontwerpen en inrichten van de dashboardomgeving (inclusief mogelijke closed loop), het activeren van het dashboard tot en met de inbedding van de klantreacties in uw organisatiebeleid- en strategie. 

Start vandaag nog met het verbeteren van uw klantrelatie!

Ga met ons in gesprek om te kijken hoe Transactional TRI*M uw organisatie kan helpen. Neem direct contact op of vul het formulier op deze pagina vandaag nog in!